Make your own free website on Tripod.com

PULAU PINANG

Pusat GIATMARA

Text Box: TEMPOH KURSUS

Jangkamasa kursus adalah di antara 6 bulan hingga 1 tahun mengikut bidang kursus yang ditawarkan dan pengambilan di buat 2 kali setiap tahun

KEMAHIRAN WAWASAN NEGARA

Text Box: Pusat GIATMARA adalah sebuah pusat yang ditubuhkan untuk memberi pendedahan kepada masyarakat Bumiputra terutamanya mereka yang lemah dalam matapelajaran di sekolah supaya dapat didedahkan dengan teknik kemahiran kerja di Pusat GIATMARA.
Terdapat tidak kurang 20 kursus yang ditawarkan di seluruh Malaysia dalam memberi pendedahan kepada pelajar-pelajar tentang kemahiran ini supaya mereka tidak mudah terdedah kepada perkara yang tidak sihat dan kurang bermanafaat. 
Di Malaysia terdapat sebanyak 171 buah Pusat GIATMATA. Sehingga akhir tahun 2005 dianggarkan GIATMARA akan mempunyai 176 buah Pusat GIATMARA di seluruh Malaysia.
Sebanyak 14 Pusat GIATMARA juga akan dinaiikkan taraf kepada Pusat Komuniti GIATMARA di masa akan datang dimana 2 buah Pusat Komuniti GIATMARA telahpun beroperasi iaitu di Pongsu Seribu, Pulau Pinang dan di Tanjung Agas, Johor

Pusat Komuniti GIATMARA Pongsu Seribu

Lot 3130, Kukim 8, Pongsu Seribu,

13200 Kepala Batas

Pulau Pinang

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI

Tel : 04-5756163

Fax: 04-5759073

E-mail: giatp1000@time.net.my

Anda pelawat ke -

PULAU PINANG

Pusat GIATMARA

PGM TANJONG

PGM BALIK PULAU

PGM BAYAN LEPAS

PGM BAGAN

PGM SUNGAI BAKAP

PGM MACHANG BUBUK

PGM KEPALA BATAS

PGM NIBONG TEBAL

PGM PERMATANG PAUH

PGM PONGSU SERIBU

® Hakcipta Terpelihara                                   WanMuhadir Creative Design Network